Ieri seara nu stiu cum in loc sa adorm ma uitam la Pro Tv si am crezut ca am prins un film bun, este vorba de “Ingropat de viu” difuzat in miez de noapte si cu sigla interzis minorilor sub 15 ani. Daca citeam recenzia facuta de http://klumea.info/ probabil ca nu mai pierdeam timpul sa ma uit la un film cu final tragic. Culmea e ca-l confudasem cu alt film si am asteptat sa vad ce se intampla, iar dupa jumate de ora am inteles ca am nimerit la cu totul alta distriburie.

Cred ca  “Ingropat de viu” este filmul cu cele mai mici cheltuieli de productie, toata actiunea se petrece intr-un sicriu! Care era idea filmului nu stiu, sa ne convinga ca nu contam pentru guverne? Sa ne spuna ca mai bine stam acasa decat sa ne ducem in tarile de conflict? Ryan Rodney Reynolds este actorul principal si de fapt singurul actor din film, in rest sunt doar voci. Poate ca ar fi de retinut si ce a facut firma la care lucra Paul Conroy, adica s-a asigurat ca nu va plati despagubiri.

Actiunea desi pare ca este sinmpla, te tine in suspans pana la final, cand esti pe punctul de a crede ca va fi un happy end – dar de fapt realizezi ca este o drama. Daca nu l-ati cazut pana acum, mergeti pe Cinema 24h si vedeti filmul online subtitrat in roamna.

Film Pro TV

“Ingropat de viu” la Pro TV