Va propunem sa participati la primul TOP 10 pe postul de radio Online Hit Station, primul radio free, online, pentru romanii de pretutindeni.

Prima propunere este Maidanez (official video) in interpretarea cunoscutilor: Puya cu Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea. Nu sunt un mare fan al stilului Hip-Hop insa refrenul si versurile mi se par mai mult decat sugestive: Sunt un caine maidanez Eu rup lesa, sa nu ma poti dresa!

Deci, daca asculti postul de radio, propune si tu o melodie! Dupa ce se vor strange primele 100 de melodii, vom lansa sistemul de votare! Spor la propuneri si auditie placuta!

Sunt un caine rau, eu rup lesa
Nu ma poti dresa, nu execut cand zici “Culcat”
Sunt un maidanez, eu rup lesa
Nu ma poti dresa, nu execut cand zici “Culcat”

Nu am reusit sa decupam chiar cum trebuie melodia, dar speram sa o facem in curand. in speranta ca ati prins ideea, va asteptam sa faceti propunerile pentru Top Hit Station!

Opreste playerul de la radio inainte de a asculta melodia! Este jos, in partea dreapta! Cum decupajul nu a fost pe placul cuiva, am pus melodia intreaga, desi stau si ma gandesc daca merita sau nu efortul de a promova niste muzica, cad nici proprietarii nu esti convins ca o vor promovata.

Ideea de a folosi partea decupata ca un simbol al protestului mie una mi-a pierit!