Cand zic site-ul ma refer de fapt la cele trei site-uri, pentru ca in afara de e-4TV mai avem si un site pentru filme si unul pentru seriale. Iar cine este pasionat de nisa va face treaba buna cu ele, garantat. In plus primesti GRATUIT si pagina eCinema de pe FaceBook, unde cu siguranta vei gasi vizitatorii de care ai nevoie pentru a avea un minim de trafic in fiecare zi! Nu e rau intr-o piata a site-urilor de nisa atat de aglomerata!

Site-ul Filme si seriale online este de vanzare

Daca esti in cautarea unei nise bune pentru un site, iti garantez eu ca unul se filme si seriale online este o alegere buna. De ce vand eu? Pai pentru ca daca te uiti de cand nu am mai scris nimic pe niciunul din cele trei site-uri ai sa intelegi ca nu e ceea ce ma atrage cel mai mult, desi candva eram atras de asa ceva.

Ce trebuie sa faci? Pai nimic mai simplu,aici prezinti filmul sau serialul si il postezi pe subdomeniul caruia i se adreseaza, iar daca ai un canal YouTube, o sa faci ceva banuti si de acolo. Nu-i asa ca pare mai simplu decat sa o iei de la zero? In plus te asigur ca denumirea site-ului este sugestiva, tot noi am avut si varianta info, cumparata de un client interesat la randul sau sa scoata banii mai simplu, prin revanzarea lui. Numai domeniul este echivalat la peste 500 de lire sterline, deci chiar merita sa iei in considerare aspectul.

site de vanzare