Radio Hit Station - Vedeta Saptamanii

Un nou serviciu e4Ro este acum disponibil: Radio Online – Radio Hit Station – un mod placut de a asculta muzica online, dar nu numai atat. Acum puteti da dedicatii muzicale online pentru cei dragi. Mai mult, poti sa iti faci reclama la acest post de radio, creat special pentru romanii de pretutindeni. Adica pentru romanii din Romania, UE sau SUA si Canada, Austraia si Japonia!

Radio Hit Station ete exact ceea ce multi isi doreau, iar e4Ro l-a adus online pentru voi! In curand vom veni cu informatiile pentru Romanii din diferite tari, pana atunci puteti lasa dedicatiile direct pe messenger, ID: hitstation.radio

In curand vom lansa si pagina de dedicatii online, in asa fel incat sa nu trebuiasca sa fii nevoit sa fii online in perioada de difuzare. Pana atunci : La buna ascultare!

Si ca sa vie si mai bine: Lansam concursul “O vedeta pe saptamana” la Radio Hit Station! Acum Oana Zavoranu!

In fiecare sambata, pe baza cererilor venite de la public, vom avea o noua vedeta. Iar galeria vedetelor va fi postata odata pe luna!

Iti place postul nostru de radio? Daca da , spune de ce! Daca nu iti place postul de radio, macar s ane spui si de ce, poate reusim sa iti fim pe plac!