Va intrebati ce se va intampla cu Sila si Boran in episodul de azi din Puterea Destinului? Este suficient sa stati alaturi de noi pe facebook si veti afla amanuntele. Ati vazut deja ca Ayse a fost data inapoi sotului ei, iar ce nu stiti este ca luni va fi salvata de Boran. Nu va puteti imagina ce i-a facut sotul ei lui Ayse, a fost batuta si pusa in lanturi, dar Aga Boran merge cu fratele ei sa se convinga ca e tratata bine si o gasesc pusa in lanturi. O salveaza iar seful clanului ii da cateva “la bot” sotului bataus.

Tatal lui Boran face primul infarct, cand isi vede fata in vizita la mama sa, dar stai linistit, batranul sef de clan supravietuieste. Fratele cel mic al lui Sila fuge si vine acasa, de raman cu ochii cat cepele parintii, dar bucuria e mai mare decat supararea. Evident soacra o mai chinuie putin pe noara, dar Sila rezista si de data asta. Celil Sönmez tatal frumoasei Sila se apuca de treaba, o sa vezi ce face si ce ajunge el, dupa ce ati vazut ca nimeni nu mai vorbea cu el in sat.

Macar episodul de luni se termina oarecum cu bine, Boran mai salveaza o fata de traditia odioasa din Mardin, caci pana la urma serialul asta ne arata, cum Boran si iubita lui sotie Sila reusesc sa opreasca crimele nascute dintr-o traditie prost inteleasa in Turcia zilelor noastre!

Sila si Boran

Sila si Boran – Puterea Destinului