Cu siguranta ca sunt milioane de fani ai trupei Cargo, iar cei care au copilarit in Arad stiu despre inceputurile acestei trupe rock. A trecut viata si peste Ovidiu Ioncu, poreclit Kempes – este nascut as acum ziceam in judetul Arad, in anul 1966 ziua 18 si luna august. Nu stiu ceum i-a trecut prin cap ca in Australia o sa-i fie mai bine ca in Romania, dar cum si eu am vizat sa emigrez in tara cangurilor, noroc ca nu mi-au ajuns banii de bilet, sa zicem ca trecem cu vederea.

Ovidiu Ioncu de la Cargo la Rezident EX si “Kempes”

Faptul ca Ovidiu Ioncu a luat locul lui Leo Iorga la Cargo este deja un mare pas inainte, iar cat de mult seama cu fotbalistul Kempes, nu cred ca e cazul sa discutam pe o pagina de muzica. Au trecut 15 ani impreuna cu celebra formatie rock, cand visul australian a incoltint in inima atristului. Asa se face ca din 2003 pana in 2012 am ramas fara vocea lui Kempes.

Prima lui incercare de a reveni in muzica romaneasca este cu Rezident EX, o trupa de rock care se pare ca nu i-a adus chiar succesul pe care il dorea. Asa ca dinnoiembrie 2013 a pornit cu numele sau in a-l face’n renume – Kempes. Ultimul sau album alaturi de Cargo a fost Spiritus Sanctus – iesit pe piata dupa plecarea sa. Ultimul sau album este Regăsire din 2015. pagina de FaceBook este ceva mai mica decat a trupei Cargo, care a depasit de curand 186.000 de fani.

Ovidiu Ioncu

Ovidiu Ioncu de la Cargo la Rezident EX si “Kempes”