Ieri seara a inceput prima etapa din Ninja Warrior Romania, unde evident au ramas dupa primele doua runde, 10 competitori. Premiul in tara noastra este de “doar” 100.000 de euro, zid doar pentru ca in SUA premiul este de un milion de dolari! Asta da premiu, te cam lasa sa facui ce vrei inviata, daca ai ceva cap si nu ramai repede fara ei. Dar cine participa la Ninja Warrior in tara noastra? Pai multe vedete, unele venite de la Exatlon – echipa “Razboinicii”, dar si concurenti din Republica Moldova – cum ar fi Dima Melnic cunoscut publicului larg de la emisiunea Dansez pentru tine.

Ninja Warrior Romania

Ninja Warrior Romania – semifinaliști

Ninja Warrior online- finala

Pe prezentatorul Costi Mocanu nu stiu daca mai trebuie sa-l prezint aici, iar despre concurentii care au luptat pentru a ajunge in semifinala, adica primii 10 semifinalisti, nu are rost sa va zic eu prea multe, va las sa vedeti intreaga lupta online! Nu stiu cum va fi finala la noi, mai jos aveti insa finala de la americani, eu zic ca nu sunt multi care fac fata provocarilor de la Ninja Warrior.

Mie mi-a palcut de Ismail Kesu Ahmed, cel care a terminat cu bine prima cursa, a facut spectacol si a dat Buzz! Din cei 45 de competitori prezenti la start, au ramas 10. Ureaza peste o saptamana alti 45 din care se vor alege urmatorii 10 semifinalisti. am vazut ca trebuie si muschi, dar parca tot astia mai subtirei si usurei au mai mari sanse, cel putin in etapa asta. Daca o sa fie ca la americani finala, poate ca astia mai rezistenti si mai plini de muschi au sanse – sau nu! Tu nu te gandesti sa te inscrii la Ninja Warrior anul viitor? Iti strica 100 de mii de euro in buzunar?