Sincer sa fiu nu stiu mai nimic despre Andreea Antonescu sau Andreea Balan, decat ca au pozat cam prea putin imbracate pentru gustul meu, una din ele primind de la o revista de profil – poze indecente – cea mai mare suma primita vreoadata de o romanca. Asa ca acum daca cele doua s-au reunit sub numele Andre, care le-a consacrat, nu mai mira dar nici nu ma face sa cad pe spate. Nici macar nu stiu sa zic o melodie a celor doua, nici cand erau Andre si nici din proiectele lor solo. Adica sunt pe dinafara, cum se zice pe la noi la tara.

Formatia Andre se reuneste dupa ani buni

Partea buna este ca le stiu dupa figura – la noi ii mai zice si moaca – si chiar daca ma repet, am sa zic ca nu mi-a placut niciodata cum se imbracau, adica mai deloc, iar cu platformele din picioare, sincer mie mis e pareau un fel de parodie. Dar au avut si inca mai au fani, asa ca noua lor melodie [ Reset la inima ] nu e decat o reluare a stilului pe care fanii il stiau deja. A, lipseau platformele, costumatia fiind tot costumul de baie.

Daca e sa ma uit la astfel de clipuri o prefer pe Dianna Rotaru, macar cu ea sunt prieten pe FaceBook! Glumesc, am oroare de fetele care cred ca muzica este asortata mereu cu costumul de baie, cu dansul din buric si ca asta o sa dea pe spate audienta. Ma indoiesc ca vor rezista in timp, dar e doar parerea mea, nu-i asa?