Anul acesta la sezonul doi din Gospodar fara pereche am avut 12 baieti si multe fete, care au mai si migrat de la un concurent la altul, de la un frate la altul. Asa-i in showbiz, nu ai ce-i face. Esti curios ce s-a intamplat mai departe cu Tomita Stanila din Avrig? De fapt nu-i el chiar din Avrig ci dintr-o comuna/sat de langa palatul Brukenthal. Asadar oare Tomita a ramas sau nu cu Georgiana – mai mult ca prieteni sau ca frati de cruce?

Cine sunt fetele de la Gospodar fara pereche

Hai ca toata lumea stie ca Georgiana Vasile nu a ramas cu Tomita Stanila, ca se vdea de la o posta ca nu-l lasa sa o pupe sau sa o atinga, ca ea vezi matale, l-a vazut din prima ca pe un frate, da un frate care nu pune mama, ca frige! Acums a sepram ca nunta din sezonul doi de la Gospodar fara pereche va fi mai norocoasa ca cea din primul sezon, iar cei doi insuratei vor fi imptreuna si la anul care vine, in sezonul trei!

Tomita Stanila si Georgiana Vasile – care daca mai tineti minte a fost eliminata inca din prima zi, desi tinerica din Calarasi, la numai 29 de ani a avut deja patru relatii oficiale [ banuiesc ca nu afost totusi casatorita de patru ori! ], deci cei doi nu au facut casa de piatra, ci doar pereche de emisiune, impreuna cu Julieta. Eu zic ca acum dupa emisiune se marita repede, iar pe Tomita am sa-l caut eu cu siguranta prin Avrig, sa iau niste rosii si ceapa de la magazinul sau stradal. Hai ca emisiunea nu a fost asa de rea, va vad eu la anul la sezonul trei iarasi pe Pro TV, nu-i asa?

Gospodar fara pereche

Cine sunt fetele de la Gospodar fara pereche